Tilauksen peruuttaminen My Kaspersky -tilillä:

Tarvitset My Kaspersky -tilin, jotta voit käyttää sovellusta.

Sovelluksen toimintojen tai osan niistä käyttäminen voi tilauksesta riippuen edellyttää, että laite, johon sovellus asennetaan, yhdistetään My Kaspersky -tiliin.

My Kaspersky -tililläsi voit

Lisätietoja My Kaspersky -tilin kaikista toiminnoista on My Kaspersky -ohjeissa.

Laitteen yhdistäminen My Kaspersky -tiliin

Jos olet ostanut tilauksesi Kasperskyn verkkosivustolta, tili on luotu ostoprosessin yhteydessä. Sähköposti, joka sisältää linkin salasanan luomista varten, on lähetetty oston yhteydessä määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Voit kirjautua My Kaspersky -tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi käyttäen. Jos sinulla on jo entuudestaan tili, voit määrittää Google-, Facebook- tai Apple-tilisi avulla tapahtuvan nopean kirjautumisen ikkunassa, jossa laitteesi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi. Tämä on mahdollista, jos olet käyttänyt Google-, Facebook- tai Apple-tilisi sähköpostiosoitetta My Kaspersky -tiliä luodessasi.

Kirjautuminen Facebookilla, Googlella ja Applella ei ole mahdollista kaikilla alueilla. Lisätietoja Venäjää koskevista rajoituksista on tässä artikkelissa (vain englanniksi ja venäjäksi).

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda tilin yhdistäessäsi laitetta tilillesi. Voit myös käyttää muiden Kaspersky-resurssienkirjautumistietoja kirjautuaksesi tilillesi.

Voit yhdistää laitteen My Kaspersky -tiliin seuraavasti:

1. Voit yhdistää laitteen tiliisi seuraavasti:
    • Yhteysikkunassa sovellusta aktivoitaessa
    • Sovelluksen käyttöliittymän Profiili-osiossa.

Napsauta Kirjaudu My Kasperskyyn-kohdan Kirjaudu sisään -painiketta.

• My Kaspersky -sivustolla
    • Tiettyjä sovelluksen toimintoja aktivoitaessa
  2. Valitse sinulle parhaiten sopiva yhteystapa tilin yhdistämisen ikkunassa:
    • Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tekstikenttään. Viesti, jossa on salasanan luontilinkki, lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jos määritit kaksivaiheisen varmennuksen My Kaspersky -tilissäsi, vahvistuskoodin sisältävä tekstiviesti lähetetään puhelimeesi. Anna vahvistuskoodi syöttökenttään ja napsauta Jatka-painiketta.

• Kirjaudu sisään Google-, Facebook- tai Apple-tiliä käyttäen.
      1. Valitse Kirjaudu sisään Googlella, Kirjaudu sisään Facebookilla tai Kirjaudu sisään Applella.

Selainikkuna tulee näkyviin. Kirjaudu ikkunassa Google-, Facebook- tai Apple-tilillesi ja anna sovellukselle pääsy sähköpostiosoitteeseesi.

Jos sinulla ei ole Google-, Facebook- tai Apple-tiliä, voit luoda sellaisen ja jatkaa nopean kirjautumisen määrittämistä My Kasperskyyn.

Jos kaksivaiheinen vahvistus on määritetty My Kaspersky -tilillesi, määritä nopea kirjautuminen tilillesi My Kaspersky -sivustolla, siirry takaisin sovellukseen ja kirjaudu sisään Googlen, Facebookin tai Applen avulla.

Jos käytät Microsoft Edge -selainta, tarvitset Chromium 77.x -pohjaisen tai uudemman Microsoft Edge -version, jotta voit määrittää My Kaspersky -kirjautumisen. Jos yhteysvirhe ilmenee, valitse toinen selain oletusselaimeksi, asenna Microsoft Edge -selaimen uusin versio tai päivitä Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä.

2. Siirry takaisin sovellukseen ja jatka tilin luomista napsauttamalla Jatka. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Laitteesi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi. Lisäksi voit määrittää salasanan tilillesi My Kaspersky -sivustolla.

Tilille kirjautumisen yhteydessä tapahtuva tietojen käsittely

Joillakin alueilla sovellus kehottaa sinua lukemaan ja hyväksymään lausunnon, joka koskee tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä varten. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksy-painiketta.